dimecres, 16 de març del 2016

Recollida de roba per als refugiats

Degut la massiva recepció de roba queda tancada la campanya de recollida. Els Bombers de Piera us donem les gràcies! (24/03/16)

Els Bombers Voluntaris de Piera engeguem una campanya de recollida de roba per als refugiats, en col·laboració amb l'ONG Acció Solidària i Logística - EREC, Equip de Rescat en Emergències de Catalunya. Si voleu col·laborar, durant tot el mes de març i abril, recollirem roba, sobretot d'hivern (abrics, jerseis, etc.) per portar als refugiats que hi ha a Idomeni (Grècia) a través d'EREC.

L'EREC, Equip de Rescat en Emergències Catalunya, és un projecte de l'ONG Acció solidària i logística. Es tracta d'un grup de rescat format per professionals de l'emergència i preparat per actuar ràpidament en grans catàstrofes arreu del planeta, especialment terratrèmols. Des de 1999 han realitzat diversos projectes d'ajuda, l'any 2000 a Honduras, després de l'huracà Mitch; al Nepal l'any passat, després del gran terratrèmol; i actualment a Grècia, ajudant als refugiats.

L'horari de recollida serà els dilluns i els dimecres de 13 a 14:30h, i els dissabtes tot el dia, al parc de bombers (c/ Folch i Torres, 35). Per a qualsevol dubte, també hi ha un telèfon de contacte: 691672535. O també a través de les nostres xarxes socials.



Us deixem amb alguns enllaços perquè conegueu la feina que fan des d'Acció Solidària i Logística - EREC.


La seva pàgina de facebook: https://www.facebook.com/aslerec/?fref=ts

I una notícia que va sortir al Telenotícies el 29 de febrer d'aquest any: Bombers catalans cap a Grècia per ajudar en el salvament de refugiats

Moltes gràcies a tots i totes per endavant!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada