dissabte, 12 de novembre de 2011

Constitució del nou Consell de Bombers Voluntaris

El director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, ha presidit aquesta tarda l’acte de constitució del Consell de Bombers/eres Voluntaris/àries de la Generalitat de Catalunya.

El Consell es constitueix de nou, amb una vigència de quatre anys, després de les eleccions que s’han celebrat a cada una de les 7 regions d’emergències de Catalunya on s’ha escollit un representant dels voluntaris.

A banda del president, l’òrgan reuneix set representants de bombers voluntaris i set de l’Administració, i té la funció d’emetre informes, proposar interpretacions del reglament, elaborar estudis i propostes en relació a prevenció, extinció d’incendis i salvaments, estudiar possibles zones amb potencial de poder generar un gran incendi forestal, així com coordinar i cooperar entre tots els membres dels bombers voluntaris. Del Consell, que com a mínim es reuneix una vegada per trimestre, també depèn l’estudi de la plantilla i de la necessitat de proposar noves convocatòries.

Nota de premsa publicada al web de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada