dimecres, 11 de gener del 2012

Agraïment als Bombers de Piera des del programa "Saber y Ganar"

El passat dimecres 28 de desembre, des del programa de Televisió Espanyola de la 2 Saber y Ganar, la concursant Mercè Gil, veïna de Sant Joan de Vilatorrada, va superar la xifra de 7.000 euros, convertint-se així en la primera dona magnífica de l'any 2011. En les seves paraules d'agraïment va tenir un record especial pels Bombers de Piera, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, el SEM, a la Sra. Felicidad i al personal de la residència canina Font-Galí.

Aquest agraïment públic el va fer després que el passat mes de juny Mercè Gil va tenir un greu accident de cotxe a la carretera del Bedorc.

Els Bombers de Piera li volem donar les gràcies per les seves paraules, i ens fa molt contents que ja estigui del tot recuperada.

Si voleu veure l'agraïment, cliqueu a l'enllaç:
www.rtve.es/alacarta/videos/saber-y-ganar/saber-ganar28-12-11/1283380 (minut 34)

Font d'informació: Ajuntament de Piera

3 comentaris:

  1. moltes gràcies per fer aquest comentari a la vostra pagina,perdoneu si no us he respos abans,pero no l'havia vist encara.per a mi heu estat un angels ,sense els quals ara ni tan sols us estaria escrivint aixo.gracies gracies i gracies pel que veu fer per mi mai tindre vida suficient per poder-vos agrair.quan volgueu m'encantaria venir i donar-vos les gracies personalment.

    mail marmergil@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Merce !!

      El teu agraïment ens omple de satisfacció. Tots els bombers del parc de Piera som voluntaris, i res millor que les teves paraules per animar-nos a seguir fent aquesta feina que tant ens agrada i que tot sovint presenta entrebancs.
      Poques vegades es valora la nostra feina, i gent com tu és la que ens dóna empenta per a seguir endavant.

      Junt amb els 3 bombers de Piera (Magí, Josep i Enric), també hi havia 2 bombers del parc d’Igualada que ens van venir a ajudar. Els hi transmetrem el teu agraïment.

      No sempre tenim disponibilitat per a estar al parc de bombers, de manera que et dono el telf. del Magí que és el Cap de Parc i per a qualsevol cosa que necessitis el pots trucar. Telf. 675785804.

      Elimina
  2. moltes gracies.he pres nota del tlf i teniu per segur que trucare per quedar i venir personalment a donar-vos les gracies.
    mercè

    ResponElimina