diumenge, 24 de novembre de 2013

Calendari solidari 2014 Bombers amb Causa

El passat divendres, 22 de novembre, es va presentar, a les 17.00 hores a la Sala d’Actes del Departament d’Interior, el calendari solidari 2014 Bombers amb causa, realitzat conjuntament pels Bombers de la Generalitat i l’Hospital Sant Joan de Déu. El calendari, que enguany pretén explicar les diverses tasques que realitza el Cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya, té per objectiu recollir fons per als projectes de recerca mèdica infantil que es desenvolupen a Sant Joan de Déu.

L’esportista català Pau Gasol també ha col·laborat i participat en l’edició del calendari, del qual n’és padrí. A principis d’agost va fer una sessió fotogràfica a les instal·lacions del parc de Bombers de l’Hospitalet de Llobregat amb infants i bombers, fotografies que s’han incorporat al calendari solidari 2014.

L’acte va ser presidit pel conseller d’Interior, Ramon Espadaler i Germà Pascual, provincial de l’Orde Hospitalari dels Germans de Sant Joan de Déu. El van acompanyar Josep Martínez, secretari general d’Interior; Ramon Parés, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments; i Anna Martin, subdirectora general Operativa dels Bombers de la Generalitat. Entre d’altres, a l’acte hi van assistir també els tres bombers responsables del projecte del calendari Bombers amb Causa, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé. En representació de Sant Joan de Déu hi van assistir Manel del Castillo, director-gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona; Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu; i la investigadora Isabel Iglesias. D’altra banda, hi va assistir Narcís Castanyer, president d’Abacus Cooperativa, entitat que, un any més col·labora en la venda del calendari solidari.

Cal recordar que la iniciativa del calendari Bombers amb Causa va sorgir de tres Bombers voluntaris de la Generalitat molt vinculats a aquesta institució que treballa en el camp de la salut infantil i que enguany han tornat a liderar el projecte.

El calendari ‘Bombers amb causa’ es pot adquirir a les botigues d’Abacus cooperativa, a l’Obra Social Sant Joan de Déu i als diferents parcs de Bombers de la Generalitat. Tots els fons recaptats amb la venda d’aquest calendari es destinen a la investigació en malalties infantils, a través de la creació de la beca Bombers amb causa.

Trobareu més informació a la web: http://www.bombersambcausa.org/


Font: Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada