dissabte, 16 d’agost del 2014

Millora de la seguretat a la muntanya de Montserrat

La muntanya de Montserrat és un lloc amb una altíssima afluència de gent de diversa tipologia (turistes, excursionistes, escaladors, etc.) els quals, a més, presenten moltes diferències tant en la seva formació tècnica i formativa, com en el seu nivell físic.
En el marc del Grup de Treball de millora de la Seguretat a Montserrat, format pel Patronat de la Muntanya de Montserrat, la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i els Bombers de la Generalitat s'han engegat un seguit d'accions per millorar-ne la seguretat en la pràctica d'esports i lleure al massís.
Es tracta, concretament, de la instal·lació de cartells informatius a la via ferrada "La Teresina", la qual també serà revisada i arranjada. Així mateix, s'ha elaborat un díptic, que es distribuirà entre els visitants del Massís, amb consells per millorar tant el coneixement de l'entorn com la seguretat a l'hora de practicar activitats a la muntanya.
Actualment, el Monestir és un punt de referència turística de primer ordre i acull un volum molt elevat de visitants. L'any 2013 va arribar als 2.343.313 de persones, un 6,68% més respecte el període de 2012. Atesa la diversa procedència dels visitants, el Grup de Treball ha considerat important editar aquests díptics en català, castellà i anglès. 

Instal·lació de cartells informatius a la via ferrada "La Teresina"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada