divendres, 3 d’agost de 2012

Nou canal a Youtube dels Bombers de la Generalitat


Els Bombers de la Generalitat han posat en marxa un canal a Youtube que servirà per fer difusió, a través de vídeos, d’alguns dels serveis més destacats en què hagin treballat.


Les imatges es podran visualitzar a través de l’adreça http://www.youtube.com/user/bomberscatalunya/

Els vídeos estan filmats i editats per l’Equip d’Enregistrament d’Imatges (EEI) dels Bombers de la Generalitat, que per la seva formació i la seva condició com a Bombers, els autoritza a accedir a la zona on s’està produint l’emergència. En aquest sentit, les imatges de l’EEI tenen el valor afegit d’oferir enregistraments que fins ara no es podien veure habitualment.

Entre els primers vídeos que els Bombers han penjat, hi ha imatges dels darrers incendis forestals a l’Empordà i Sant Feliu Sasserra, el de Rasquera del passat mes de maig, el de Prats de Rei del juny, l’ensorrament d’un edifici al centre històric de Lleida el dia 3 de juliol i les pràctiques de rescat de persones que es van fer amb personal del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat en aerogeneradors.

Cal recordar que des del mes de juliol de l’any passat, la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament ja està present a les xarxes socials a través del perfil de twitter @bomberscat. El perfil, a través del qual s’informa dels serveis més destacats en què està actuant el cos de Bombers o d’aquella informació més rellevant relacionada amb les emergències, ja compta amb més d’11.000 seguidors.

Font: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada