divendres, 9 de novembre del 2012

"Bombers amb Causa"


Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social Sant Joan de Déu editen un calendari solidari 2013 
S'ha presentat a les instal·lacions de l'Hospital Sant Joan de Déu el calendari solidari 2013 de l'Hospital Sant Joan de Déu, "Bombers amb Causa". Els Bombers de la Generalitat i l'Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren per segon any consecutiu en aquest projecte solidari. Concretament, els bombers Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, han estat els impulsors del projecte en col·laboració amb el personal de l'Obra Social Sant Joan de Déu.
Els fons obtinguts amb la venda dels calendaris, es destinaran a becar un equip de recerca i investigació en malalties pediàtriques a través de l'Obra Social Sant Joan de Déu.
La iniciativa no ha suposat cap tipus de despesa i totes les persones que hi han pres part ho han fet de manera desinteressada, incloent-hi els fotògrafs, la il·lustradora, els dissenyadors del calendari, el personal sanitari i els mateixos Bombers.
Una altra de les novetats del projecte solidari és la posada en marxa de la pàgina web www.bombersambcausa.org. 

També com a novetat hi ha la col·laboració desinteressada d'Abacus cooperativa, que a més de cedir els consells sobre la importància del joc i la joguina segura que apareixen en el calendari, disposarà del calendari a tots els seus establiments a partir del 12 de novembre. Aquesta col·laboració permet fer arribar el calendari a tot el territori català, ampliant així el ressò de la iniciativa Bombers amb causa, i dotar-lo de contingut didàctic.

Per més informació, cliqueu aquí.


Mes Desembre 2013
Mes Febrer 2013


Mes Juny 2013
Mes Maig 2013
Font: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada