divendres, 3 d’octubre del 2014

Presentació dels nous gegants bombers a la Llacuna (Anoia) amb la participació del Cos de Bombers de la Generalitat

 

El passat diumenge 28 de setembre, pel matí, es va presentar a una nova parella de gegants bombers que la colla de Geganters i Grallers de la Llacuna ha creat en homenatge a tots els bombers i les bomberes, especialment als qui han perdut la vida en acte de servei.

Els Bombers Voluntaris de la Llacuna han assistit a la celebració en qualitat de padrins honorífics dels gegants. També ha estat present el cap de guàrdia dels Bombers de la Generalitat de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Moisés Galán, en representació de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat de Catalunya.

Els nous gegants representen la versió actual de la parella de bombers creada el 1994 i que celebren avui el seu vintè aniversari. Les noves figures porten la indumentària actual del Cos de Bombers de la Generalitat, mentre que els primers gegants bombers van vestits amb l’uniforme de fa dues dècades.

La primera parella de gegants bombers ha actuat en diversos aplecs de l’Associació de Bombers Voluntaris de Catalunya i ha participat en les sessions fotogràfiques per al calendari solidari dels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu Bombers amb causa de 2015. Els nous gegants ja tenen actuacions previstes pels pròxims mesos.

L’acte ha comptat amb la participació de setze colles geganteres i altres entitats del poble, així com una exposició de fotos sobre el vintè aniversari dels Gegants i grallers de la Llacuna.

Font: Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada