dijous, 2 d’octubre de 2014

V CURSA DE MUNTANYA I CAMINADA POPULAR NEANDERTAL 2014


Organitzada des del 2010 per l’Associació d'Esports de Muntanya de Capellades (AEMdeKP) i juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Capellades, la Neandertal s’ha anat consolidant en el món del trail com una de les curses de més ambient, diversió i originalitat dins d’aquesta disciplina, arribant a esgotar les seves inscripcions i creant llista d’espera en cada una de les anteriors edicions.

Aquest any el Neandertal et repta!!! Durant tot l’any s’ha entrenat més que mai, ha corregut més quilòmetres, s’ha esmolat les dents i ha tonificat de forma exhaustiva tots els músculs del seu cos. Aquest any et perseguirà per un circuit totalment nou, per més i nous corriols, per camins que mai havies descobert, t’obligarà a entrar dins de coves, et farà creuar dues vegades el riu, travessar tres túnels, enfilar la creu de Miramar i córrer per la passarel·la d’un quilòmetre de la cinglera del Capelló, vorejant les coves on el Neandertal viu la resta de l'any esperant que arribi la cursa per sortir a desafiar-te.

Coincidint amb la cinquena edició, ens hem mogut per superar-nos i voler donar-te una millor cursa, hem canviat la ubicació de sortida i arribada a la plaça més cèntrica i amb més carisma del poble. L’inici de la prova es realitzarà a la Plaça de Missa. I hem dissenyat un circuit diferent i original respecte a les altres curses que de ben segur us sorprendrà.

Una altra de les novetats per enguany serà la MiniNeandertal, on els més petits de la família podran gaudir de la Neandertal amb dos circuits, depenent de l’edat.

El 26 d’octubre el Neandertal sortirà de la cova per desafiar-te i estarà preparat...

http://www.aemdekp.com/cursa/cursa-14.html


Per a més informació, cliqueu sobre la imatge.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada